(1.) Juni, du er god ved mig!

D’Angleterre og lækkerhed..

Jeg sidder i skrivende stund på det fine kontor i Townhouse, som de næste tre måneder er min arbejdsplads, jubiiii. (Eller det gjorde jeg) Er netop kommet hjem, og vil derfor skrive blogindlægget færdigt. Der skulle nemlig lige ordnes og pakkes, en masse varer til ‘GoBabyGo’s forhandlere. Som I nok kan fornemme, så er jeg simpelthen SÅ glad for mit nye ‘hjem’!!  Jeg er én STOR smilende emoji, når jeg tager afsted om morgenen!

I dag startede morgenen for mit vedkommende med über-lækker morgenmad på D’Angleterre sammen med Mette Marie Lei Lange (min nye partner in crime, høhø). Vi var til presseevent for N’age og Thorbjörg Hafsteinsdöttir. Virksomheden N’age, indehaves af Ida Bille Brahe og har speciale i hudforyngende og rynkereducerende behandlinger, som hjælper både mænd og kvinder med, at blive den bedste udgave af sig selv, som deres slogan så fint er. OG for at det ikke skal være løgn, så fik vi en masse spændende og nye produkter med hjem fra ‘FEEL ICELAND’. Så nu kan vi rigtig blive ‘shiny and new’, som Madonna så fint sang det i 80’erne 😉

Nå ja, så fik jeg da også liiiige et par H2O guld sandaler af Mette Marie – I love them.(TAK)!!!! Ikke tosset, når man deler samme skostørrelse (y) !!

IMG_9186 IMG_9189IMG_9195

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(1.) Juni, du er god ved mig!