Veninder, grin og at leve i nuet

Glitter: Dangens sandaler

Ååååh jeg må vidst erkende, at jeg altid vil have en indre tøsepige gemt inden i mig eller, det vil sige, også uden på. For jeg elsker alle ting der glitre og indebære kjoler og blonder,  åbenbart. Sådan har det vidst altid været, da jeg var lille elskede jeg mine fine laksko og alle mine uendelig mange kjoler og kunne ikke få nok af prinsesse ting. Men med tiden er min stil blevet en blandet landhandel, og mit klædeskab bærer især præg af dette. Jeg elsker at være rå, i form af læderjakker eller derimod det sporty look, som man ikke må glemme og ejer efterhånden et par sneakers også. 😉 Men mest af alt, så elsker jeg altså ting der glitre, punktum! Derfor kunne jeg overhovedet ikke lade min næse gå forbi disse skønheder fra Aldo, og er fuldstændig i ekstase over hvor flotte de er! Synes I ikke? De kommer til at sidde på mine fødder hele sommeren, det er jeg sikker på. Dog er jeg umådelig glad for at blande, og for eksempel iføre mig sneakers og kjole, på én og samme tid. Så måske de vil gå godt til en sweater og læderjakke her på de kolde dage også 😉 Det ser desværre ud til, at de er udsolgt alle steder, men for de af jer, som også er nogle glitter gal’s, kan I finde et par andre, men noget nær lige så fine sandaler liger her og her. Har I gjort jer nogle gode udsalgskøb og fået shoppet jeres veltjente mønter ud af lommen, ligesom mig? 😉 For jeg synes godt nok, at det er svært at sige nej når der er så mange fine ting out there!

God lørdag herfra min pind, hvor jeg på nuværende tidspunkt ligger i sengen, hører p3  og skal i gang med dagens morgenkaffe og diverse andre strabadser som denne lørdag medfølger. Jeg ved endnu ikke hvad dagen vil bringe, udover en løbetur og gårdhygge med min søde søster og niece senere i eftermiddag. Jeg vil derfor bede om godt vejrkarma, tak!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veninder, grin og at leve i nuet