Glitter: Dangens sandaler

Opskrift: Broccoli pølsehorn

IMG_0280

Jeg er umådelig dårlig til, at tage mig sammen til at bage, ikke desto mindre, elsker jeg at spise eksempelvis nybagte boller mm.  😉 Det er egentlig lidt sjovt, for jeg elsker at lave mad og gøre noget ud af det. Men i dag fik jeg taget mig sammen til at lave en lille portion broccoli pølsehorn, som er et langt sundere alternativ til de almindelig pølsehorn lavet på mel. Fordelen ved disse broccoli pølsehorn er, at de mættere langt bedre og længere, samtidig med at det næsten kun er pølsen som indeholder kalorier. OG det er jo bestemt ikke så tosset endda. Så længe de smager godt, og det synes jeg bestemt – men døm selv. En anden fordel er, at den grønne farve bestemt også vil være et hit hos børnene, samtidig med at være piv sunde. Den grønne farve gør dem kun sjovere at spise, og på den måde kan man få sneget ekstra grøntsager ind i kosten!

Jeg er alt i alt, ret så glad for denne variant og laver dem jævnligt. De er nemlig enormt gode at have med på farten, og så kan de spises med langt bedre samvittighed, end de som fås i eksempelvis 7 ELEVEN eller lagkagehuset, om man vil 😉

Opskriften kommer her: 

Til ca. 6 -8 pølsehorn bruges,

1 stort broccoli

Evt. to gulerødder

3 æg

3 spk. husk fiber

Kyllingepølser (eller hvad man er til, nuvel)

Ønsket krydderi – jeg bruger selv enten paprika eller oregano, salt og peber.

Fremgangsmåde:

Broccoli og gulerødder skæres i mindre stykker og blendes i en foodprocessor. Dernæst røres alle ingredienserne sammen til en fast masse. Tilsidst gælder det om at ligge ‘dejen’  på bradepanden (som mest af alt er klatter) og formes om pølsen, til den ønskede størrelse.

Til sidst bages de i ovnen på 180 grader i ca. 20 min. So simple!

God søndag og god bagelyst!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glitter: Dangens sandaler