Eksamensstress og overspringshandlinger!

Blonder og søde piger!

IMG_9459

Godaften! 🙂

Jeg slænger mig i dette øjeblik på sofaen og nyder at det stadig er lyst udenfor. Jeg har altså haft en rimelig OK dag i dag, skal jeg lige hilse at sige (fra mig selv, åbenbart)! Jeg startede dagen med at tage mine fine nye sandaler på, eller det var jo sådan set ikke sådan min dag startede – men i kan fornemme hvor jeg vil hen 😉 Selvom solen ikke skinnede i morges kl 8.30, da jeg tog ud af døren, stoppede det mig altså ikke fra at tage afsted og shine i mine ‘gyllne skor’. (Jeg elsker ting der glitter). Jeg har, som i nok har kunne læse, haft en overordentlig trang til at shoppe på det sidste, men igen, hvem har ikke det? høhø. Jeg følte mig ret godt tilpas i mit nye outfit i dag, bestående af: Ny skjorte fra Second Female og sandaler fra H&M – ikke så ringe endda 😉

Dagen på kontoret bød på arbejde i lige min ånd. Jeg skulle nemlig lege fotograf, og tage lækre billeder af MM’s fine armbånd til hendes hjemmeside: Lalalei.dk. Til eftermiddag, cyklede jeg ud til Islands Brygge, hvor jeg var inviteret til et bloggerevent for Femilet, Chantelle & Passionata, afholdt af Connectcommunication. De viste deres smukke AW15 kollektioner frem, og I skal virkelig glæde jer. Der er vitterligt noget for enhver! Det var første gang, jeg sad og beundrede undertøj på den måde, som jeg gjorde til aften. Vi mærkede, studerede og beundrede allesammen, det ene stykke lingeri efter det andet. Både kvalitet og komfort var lige i øjet. Ingen irriterende syninger, kanter eller lignende og farverne var simpelthen noget af det fineste. Eksempelvis har Passionata kombineret de yndigste blonder med et sportsligt touch, som gør undertøjet enormt trendy og meget in for tiden. De af jer, som træner og løber ligesom jeg selv, kan se frem til den lækreste sports bh fra Femilet, som I aldrig har set før. Den skal jeg ihvertfald selv have fingrene i og meget meget meget andet, når det rammer butikkerne! Ikke nok med, at der var guf for øjet – og det indre 😉 Næ nej, der var skam også guf til ganen, i form af tapas og drikkelse, som jeg nød i selskab med de andre søde piger, og især Camilla fra bloggen ‘blondetoner’. Sikke en sød pige altså!

God aften herfra – jeg vil trille i seng, så jeg kan være frisk til en dag i eksamens forberedelsen tegn hele dagen i morgen! ZzzZZzz

Ps. Tag endelig et kig på min Instagramprofil: @Isabellafrom 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksamensstress og overspringshandlinger!