Emojis: Hvad dælen betyder de egentlig + OOTD

Weekenden der gik: Blandet landhandel og hygge med stort H


logo_02-1299-xxx_q85_bede3de
Det er sommer, eller det burde det ihvertfald være – dog ikke ifølge vejrguderne, jeg har ferie og det er weekend (lidt endnu), what’s not to like?! Jeg var igår på arbejde det meste af dagen, og det er jo som bekendt ikke altid det fedeste på sådan en lørdag, heldigvis var børnene både søde og glade, og dagen gled derfor som smurt. Til de af jer som ikke ved det, så arbejder jeg i en weekendbørnehave et par gange om måneden, ved siden af studiet, men er også til tider vikar i hverdagene. Det er på ingen måde studierelevant, men det er virkelig hyggeligt. Med kun 3 børn, stod den blandet andet på en masse leg udenfor, og Toy Story 3, som jeg efterfølgende er blevet ret vild med, hvorfor har jeg dog ikke set den noget før?! Men, for at krydre weekenden bare en smule, og for alvor sparke weekenden rigtigt i gang, så havde jeg aftalt med en sød sød veninde, at mødes til et par drinks eller tre hjemme hos mig, efter at have taget en god lang lur, nuvel. En fjer blev hurtigt til ti høns, og vi blev enige om at synge Singstar til den helt store guldmedalje, (stakkels naboer). Senere på aftenen drog vi afsted mod indre by for at tage ud og danse, hvor vi landede på Club Mambo, som er det vildeste og ultimative dansested. Til de som ikke har været der kan jeg fortælle, at det er fuldstændig som at være sydpå for en enkelt aften. Stemningen er ikke til at tage fejl af, alle er glade og kommer altså for at danse. Selv de som ingen rytme har i livet prøver som aldrig før, og har deres helt egen fest på dansegulvet. Det er simpelthen mit yndlingssted over alle steder. Der er fællesdans, nærmest som på film, hvor alle danser den samme dans, og uanset hvad, så gælder det bare om at være med og have det sjovt. Mambo er så smart opdelt, at der er et dansegulv udelukkende til rytmisk musik, det vil sige, hvor man kan danse salsa, mambo, batchaha med mere. Det andet dansegulv består af blandet musik, som man kender det fra diverse diskoteker, fordelen er dog bare, at næsten alle danser, og at glæden ved at danse stråler ud til alle sider. Efter 4 timers dans og mojito i lange baner måtte vi erkende, at trætheden var over os, og at bentøjet var ved at stå af – og det kunne bestemt også mærkes da jeg vågnede i dag. Søndagen har stået på 30 års fødselsdagshygge hos min kusine, hvor der for alvor var fyret op for tapas, lækkerier og lagkage i enorme mængder.

Marshmallow Popsicle overtrukket i hvid chokolade, drysset med girly krymmel ;)

Marshmallow Popsicle overtrukket i hvid chokolade og drysset med girly krymmel 😉

Hun havde også lavet de fineste girly marshmallow popsicle, som smagte lige så godt som de så ud. Nu vil jeg slappe af på sofaen med film på Netflix efter en helt igennem dejlig dag, og ikke mindst fantastisk weekend.

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Emojis: Hvad dælen betyder de egentlig + OOTD