NY TITEL OG SELVFORKÆLELSE

Fredag, fridag og lækkert hårimages-1

Sommer, fredag og fridag, ja så kan det da nærmest ikke blive meget bedre, eller kan det? Regnen falder udenfor mit vindue og jeg sidder i dette øjeblik og tænker tilbage på sidste år. Det var en helt fantastisk sommer, det meste af tiden – sådan husker jeg den ihvertfald (uden helt så meget regn som i år). Jeg savner sommeren, jeg savner at kunne være ude hele dagen, at gå i sommerkjoler og bare ben og jeg savner at være på stranden (som føles som 100 år siden). Heldigvis skal jeg til frisøren i dag, hvor jeg skal have lavet en toning, som det så fint hedder. Så jeg glæder mig til at se det forhåbentlig flotte resultat 😉 Men, op med humøret, nu da vejret er så kedeligt og trist, så er det vel i virkeligheden lovligt undskyldt med en dag indendøre, i selskab med den nye sæson af ‘Orange is the new black’ (hvis man er til det, ellers anbefaler jeg den kraftigt). Håber i havde en hyggelig valgaften og fik brugt jeres stemme i et demokrati, som ikke altid synes så demokratisk alligevel! Lad os håbe, at den nye regering kan få vendt skuden, og forhåbentlig vende den til tider forfærdelige og hårde tone.

Hermed fik i mine fredags tanker! Jeg håber at I alle får en fantastisk dag – det er weekend lige om lidt <3 (Husk regntøj) 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY TITEL OG SELVFORKÆLELSE