Ordensmenneske VS. Rodehoved

Livet er det der sker, mens du har travlt med at lave andre planer

Hvor tilfældig er ens livsbane i det hele taget ikke? Vi bilder os ind at leve et valgt liv, men når det kommer til stykket, er det så som så med valget! Jeg tror ikke at vi fuldstændig selv kan vælge vores vej gennem livet, selvfølgelig i et mere eller mindre omfang, heldigvis, men ikke komplet. Der vil altid være forudsigelser og udfordringer på vores vej. Udfordringer som vi skal forholde os til på godt og ondt, men heldigvis ligger lykken foran os i en lille rød tråd. Gå den vej som er den rigtige vej for dig, og følg din egen vej. Stop med at please andre og lade den røde tråd afvige fra det som du har lyst til. Vi skal blive bedre til at følge lige præcis den vej som gør noget god for os, og ikke nødvendigvis tænke så meget over hvad vi burde. Mange af os har alt for travlt med at nå det hele, og det er jo egentligt ikke så mærkeligt endda – for hvem ved hvornår det hele ender. Livet omkring os, både i medierne, i vores omgangskreds og familie, bliver vi dagligt mindet om hvor skrøbeligt livet er. Derfor er det jo soleklart, at vi har en masse drømme hver især, som vi gerne vil have opfyldt inden vores tid på jorden er forbi. Eksempler som, når jeg fylder 30 år, eller når jeg skal have børn eller hvor er jeg henne om 5 år. Spørgsmål som jo egentlig danner ramme for det liv vi har fået tildelt. Spørgsmål som nogle gange erstattet det, at leve i nuet, og hvor er det en skam. For, forhåbentlig skal vi allesammen nok få realiseret de fleste af vores drømme. Men ikke desto mindre, er det noget jeg selv kan nikke genkendende til. Tænk sig en gang, at drømme og håbe så meget, at man måske går glip af unikke øjeblikke i sit liv. Ikke nødvendigvis lange og mange, men nogen som vi simpelthen ikke kan få igen.

Jeg forlanger at være lykkelig, et lykkeligt menneske, og jeg prøver at gøre mit for, at netop dette kan være grundstenen i mit liv. Derfor har jeg de seneste år tænkt meget over, hvad der gør mig glad, og ikke mindst, hvem der gør mig glad. Derved har jeg valgt at holde mig fra de mennesker som ikke bidrager med noget godt til denne tanke. Det lyder kynisk og en smule selvcentreret, men det er absolut ikke sådan det skal forstås. Jeg mener, hvorfor bruge tid med personer som påvirker negativt, eller på ingen måde kan se det oprigtige menneske og potentiale i en. En ting er gået op for mig, at man virkelig er sin egen lykkes smed, og at godt humør, latter og positive tanker, er lige så vigtige som vitaminer og mineraler. Det er med at nyde vores tid her på jorden, mens vi er her, men nogen gange er det lettere sagt end gjort. Specielt når ens allernærmeste rammes af en længerevarende sygdom eller dør, som gør at ens verden falder fuldstændig fra hinanden. Mennesker som altid har været inden for rækkevidde, men af den ene eller anden grund, simpelthen ikke mere. Når man føler sig svigtet af de større magter og ikke kan se meningen med livet, når der kan være så meget had og dårligsom. Når man vil gøre alt hvad der står i sit hjertets magt, og for alt i verden vil ændre på skæbnens gang, men ingenting kan gøre og en følelse af afmagt rammer en. Jeg har som nævnt i tidligere indlæg mærket sorg, af mange forskellige slags. Sorg over at miste, sorg over at føle mig fortabt og kærestesorg, men også sorg som jeg ofte påtager mig. Nogen gange mere end hvad godt er, fordi jeg har svært ved at løsrive mig fra mine nærmestes smerte. En smerte over, at jeg ingenting kan gøre og det påvirker hele min verden. Derfor er det, så vidt det er muligt, vigtigt at tænke på det man har og det som man vil få, frem for det man ikke har haft og burde have. Det er specielt en ting som jeg selv er enormt dårlig til, men som jeg konstant prøver at håndtere bedre. Livet er hvad vi gør det til, men nogen gange er det ude for vores hænder. Livet kan tage en drejning når vi allermindst venter det, og det er vel egentlig det, som gør livet så fantastisk, forunderligt og mærkværdigt på én og samme tid.

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ordensmenneske VS. Rodehoved