Wardrobes I wouldn't mind having!

Kulturnat og trætte ben

FullSizeRender-2

At der igår var til Kulturnat i København, det kan vel uundgåeligt  være gået forbi nogens ører. Horder af mennesker flokkedes, som var det vilde dyr på vej ud af Zoologiskhave. Det er egentlig utroligt, hvor kulturelle og nysgerrige vi pludselig bliver på sådan en dag 😉 Ikke at det skal fejes til jorden, for det skal det ikke. Jeg elsker jo som bekendt tanken om, at så mange mennesker er samlet under åben himmel, men samtidig synes jeg nu at aftenen var en smule crowded. Togene var proppet og det var svært at komme fra A til B, uden at blive en smule klaustrofobisk, så næste gang tager jeg altså cyklen 😉 Aftenen er og bliver en god ide, desværre er det ikke muligt at nå meget mere end 3-4 ting, afhængig af lokationen selvfølgelig. At udvælge 13 ting på under 6 timer, som mig og min veninde havde gjort, det kan kan jeg hermed udtale mig om, er en smule ambitiøst, for ikke at sige helt umuligt. Note to self. Der var enormt mange interessante og anderledes ting, som normalt ikke er mulige at opleve, men alt for lidt tid desværre. Mange af eventsene lå spredt over indre By, Nørrebro og Frederiksberg. Så en anden gang, ville det være genialt hvis kulturnatten kunne løbe over to dage. Vi gik nemlig både glip af hhv. koncerten med Szhirley i Tagensbo Kirke, og et foredrag med Jacob Olrik på Frederiksberg, som jeg virkelig gerne ville have hørt, øv.

FullSizeRender

FullSizeRender-1Til gengæld fik vi set de smukke pragtsale i Folketinget, kronjuvelerne i kælderen på Rosenborgslot, lysvandring i Botaniskhave og rundvisning på Tv2 Lorry, som var aftenens sjoveste input, hvis jeg nu skal være helt ærlig. Jeg elsker medier, og at komme ‘behind the scenes’, samtidig med at hilse på den skønne Line Baun Danielsen, det var altså et hit. Sidst på aftenen sluttede vi af i Zoologiskhave, hvor vi havde hørt at dyrene skulle være fritfremme, klar til offentlig skue. Men som så mange andre, sov de fleste dyr altså, og der var ikke meget andet at se, end store sten og tomme pladser.

Efter at have gået hvad der føles et marathon igår, sidder jeg nu i sofaen og nyder en varm morgenkaffe, hører p3 (min yndlings lørdagsbeskæftigelse), og ingenting skal før i aften, hvor min veninde holder fødselsdag i bedste ‘Girls night out’- stil. Vi er 13 piger som alle er inviteret til tapas og pigehygge, og efterfølgende bytur (girls gotta dance) 😉

God lørdag derude!

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wardrobes I wouldn't mind having!