On the 22. day of christmas..

Højtid og traditioner

IMG_3932

Endnu en december dag er gået, eller næsten ihvertfald for efter dette (bette) indlæg får jeg vidst besøg af selveste Ole Lukøje. En decemberdag i familiens tegn, hvor en ny juletradition er blevet født. En tradition i samråd med min lille søde guddatter Ella, som egentlig ikke forstår en fløjtende fis af alt dette påstyr endnu. Men det gør det på ingen måde mindre betydningsfuldt for mig.

Det hele startede da jeg for noget tid siden købte en lyserød  julekugle (and). At denne lyserøde glimmerand skulle være startskudet for en splinterny tradition, ja det havde den nok aldrig fantaseret om, da den hang der i butikken. Men skæbnen ville altså således, og i dag blev den hængt på juletræet. En ting som jeg vil gøre med hende hvert evig eneste år, altså med en anderledes kugle hvert år. For ellers ville det vidst blive et noget kedeligt, men anderledes træ. Splitte mine bremsegl. Når hun bliver stor nok til selv at vælge en, så er det planen – lige indtil hun ikke gider mere. Jeg elsker elsker elsker traditioner, og synes det er ret hyggeligt på den helt gammeldags og specielle måde – især her op til jul. Det er en ting som jeg synes vi mangler her i anno 2015 (snart 2016), hvor alting hurtigt kan blive så fandens upersonligt og nyt – hvor mange ting erstattes af nyere og smartere måder. Ja, kald mig bare gammel 😉 Det betyder meget at skabe minder sammen med de mennesker jeg holder af, og at have denne specielle ting med min guddatter, det gør mig varm om hjertet. Forhåbentlig er hun med på ideen når hun bliver ældre også, for lige nu er det vidst mest for min skyld. Men man skal jo som bekendt starte et sted for at det kan blive en tradition – og hvis ikke denne start skulle være til hendes første jul, ja så ved jeg altså ikke hvornår.

Rigtig dejlig lillejuleaften til alle! Både til de af jer som pakker de sidste gaver ind, til dem som spiser juleslik, og til dem som er på vej i seng ligesom undertegnede. Sov rigtig godt derude i det ganske land – og hav en dejlig og kærlighedsfyldt juleaften, når vi når så langt. HO HO HO.

 

 

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On the 22. day of christmas..