Min første (tidlige) julegave i år

On the 22. day of christmas..

UAE-MNP-22-DecemberTo dage til jul, TO, tænk en gang, tiden har om nogen fået hurtige ben at løbe på. Sikke en sprinter vi har med at gøre, for jeg synes akkurat at det var den 7. for bare et par dage siden, og det samme mener mit kalenderlys vidst, som har været noget af en lyseslukker i år. Av for den da 😉 Udover dette, nåede jeg næsten alle de ting jeg havde sat mig for i denne ellers travle julemåned. En tur i Tivoli blev det nu også til, igår, i sidste øjeblik – men hey, jeg kom derind, og traditionen tro købte jeg julekugler som lige akkurat når at lære de andre gamle kugler at kende. Gaveindkøb blev også klaret, selvom de fleste var i det man kalder sidste øjeblik, og ikke i november som tiltænkt, ups. Men købt det blev de da, og i dag har jeg så været på det første julevisit hos det familie som jeg ikke skal holde jul med (desværre). Hvor ville det være meget nemmere (for dette pakkeæsel), og ikke mindst hyggeligere hvis hele familien kunne holde sammen. Som i alle på kryds og tværs,  svigerfamilier og hele molevitten. Indtil dette bliver aktuelt, vil jeg løbe fra gadehjørne til gadehjørne som en anden julemand med gaver i pose og sæk, og forhåbentlig gøre en masse dejlige familiemedlemmer rigtig glade. Jeg er nu ret spændt på hvorvidt jeg har ramt rigtigt i årets julegaveshopping, specielt til de uden ønskelister. Men, helt ærligt –  så er de altså også selv ude om det 😉 høhø (hohoho)!

IMG_3906Jeg har ihverfald gjort mig umage og pakket ind til den helt store guldmedalje, så de kan pynte fint under det store grønne træ – og se tillokkende ud, ikke mindst.

HO HO HO, og rigtig glædelig 22. december. Jeg vil nyde resten af aftenen, og min chai-latte som høfligt venter ved min side 😉

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første (tidlige) julegave i år