MEAT ATTACK OG PINK DESSERTER <3

At home!

 

FullSizeRender-1

Det er weekend, og jeg nyder lørdagen i selskab med Netflix, træning og organisering af mit klædeskab, ohh yes indeed! Tjek evt. min tictail i denne anledning: Tictal/Frkfrom! Kender I det, når alle ens serier er afsluttet, selv de helt nye sæsoner (som bare er set i et væk). For mit vedkommende er der tale om, ‘Orange Is The New Black’ og ‘Orphan Black’, som begge blev set på ingen tid, ups! 😉 Jeg er derfor gået i gang med en ny serie, nemlig: ‘Welcome to Sweden’, jeg ved endnu ikke helt hvad jeg synes, men 4 afsnit har jeg da allerede slugt – så lidt god må den være, høhø.

Som tidligere nævnt, elsker jeg lister, både fysiske og digitale. I den forbindelse, vil jeg derfor i dag afprøve app’en ,Ønskeskyen, som er en digital ønskeseddel, som gemmer og samler alle de ting, som man ønsker sig – eller bare ikke vil glemme! Dette gælder både på på nettet og i den virkelige verden, hvor man ved hjælp af bare et enkelt klik kan gemme sine ønsker fra diverse hjemmesider. Er der derimod tale om en fysisk butik, så kan man ganske enkelt, tage et billede af genstanden og derefter oprette ønsket i app’en. Skide smart! Og jeg har da allerede en masse ønsker, eksempelvis:

IKR1440DAB_white-495x400b25483-141DK0ZC1NSL-1

 

Hvad skal I mon lave i dag? God weekend til alle <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MEAT ATTACK OG PINK DESSERTER <3