Drama drama drama

Snooze it.. Zzz..

There+are+two+kind+of+people_4b5bf4_5143509

Der er dem som står op med det samme, altså uden grund til at snooze den. Og så er der mig! Dette ses tydeligt på min alarm, som sagtens kunne se ud som højre del af ovenstående billede, for jeg har nemlig gennem en længere periode, haft et had/kærlighedsforhold til snooze-funktionen på min iphone. Som det gigantiske B-menneske jeg er, med et endnu voldsommere sovehjerte, er det ikke altid en god ide. Det kan nogengange være en kamp mellem tid og træthed, for tid er der ikke meget af dér om morgenen. Men når trætheden banker på, som var jeg gået i vinterhi, og dynen mest af alt føles som en varm sommerdag, så kan det være svært at lade sine stænger, korte eller lange, glide ud af denne hule.

Uanset hvorvidt jeg lader min krop få sine 8 – eller 10 timer, så er det svært at komme op til den ellers fløjlsbløde harpetone, som min Iphone så venligt fyrer op for. Jeg har altid brug for at snooze mindst en gang, nogen gange når det er slemmest bliver det til tre!!! Og nej det er vitterligt ikke sundt. Og ja måske burde jeg bare stå op det senere, og reelt få sovet frem for at blunde den. Derfor skal der nu nye boller på suppen, og jeg har i denne anledning indgået et helt nyt samarbejde med min Iphone. Det går såmænd ud på, at vi sammen har ændret alarmtonen til en ny. En sang vel og mærket, og ikke en af de irriterende valgmuligheder, for hvad er det lige folkene bag har tænkt? At vi simpelthen måtte elske at stå op til lyden af ‘frikvarter’, ‘klokkespil’, ‘natugle’ eller måske ‘indledning’, som er den ringetone de fleste har på sin Iphone. Ja jeg forstår det simpelthen ikke 😉

Så nu må jeg se om mit lille eksperiment kan ændre min snooze-tilgang og komme ud af fjerene første gang. Kryds meget gerne jeres fingre derude, I’m gonna need it. Clap along if you feel like a room without a roof. Jeg tror, at denne onsdag bliver en god en af slagsen, dejlig dag derude!

 

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

2 kommentarer

 • Charlotte

  Det hedder you ARE

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. From

   Haha ja, det havde jeg da slet ikke lagt mærke til. Godt spottet! Men det er et billede tyvstjålet fra google, så jeg kan ikke tage æren for denne grammatiske ukorrekthed 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drama drama drama