LYKKERUS PÅ EN TORSDAG

Prier pour Paris..

457fca7c4da28a303843058d35b1d637Et gammelt ordsprog lyder: “der er ikke langt fra kærlighed til had”, og det kan vi vidst alle skriver under på og nikke genkende til. Heldigvis har de fleste af os forhåbentlig mere kærlighed end had tæt inde på livet, og mennesker som vi rent faktisk kan støtte os til.

Men nogen gange sker der noget så frygteligt, at det ikke længere er nok at stå sammen med de mennesker som vi holder af, men derimod med resten af verden. Og det skal man selvfølgelig ikke lade sig kimme af. For er der noget mere livsbekræftende, end at se folk på tværs af landegrænser, sociale lag eller kulturer stå sammen? Nej vel. Jeg ville bare ønske, at det ikke var nødsaget af sorg, sygdom eller terror.

Selvom verden for det meste er et dejligt sted, hvor kærlighed får lov at vokse som aldrig før, på trods af nationalitet, hudfarve og køn, så sker der med jævne mellemrum forfærdelig ting, når vi allermindst venter det. Som lyn fra en skyfri himmel. Terror ses i en stigende grad, hvad enten vi vil det eller ej. Paris blev for anden gang i år mål for en skrækkelig handling. En handling som mørke kræfter står bag. Mørke kræfter som ikke kan se igennem religion og ind til menneskene bag. Men en ting er sikkert, vi må ikke begynde at kaste med sten efter religion, for religion må IKKE være grundstenen i vores måde at se andre mennesker på. Gør vi det, vil det starte en rullende lavine, som ingenting har at gøre med det som i bund og grund skal bekæmpes, nemlig had. Fuldstændig ligesom race eller seksualitet ikke er grundstenen for det enkelte menneskes personlighed. Hvad enten man er kristen, muslim, jøde eller ateist, så skal der være plads til alle. Lad os vælge den tro, såvel som holdning vi har lyst til. For når det kommer til stykket, så er det vel egentaget det samme vi alle værdsætter, nemlig kærlighed og opbakning. Vi skal tage stilling, mere i dag end igår. Terror er som en frygtelig og dødelig sygdom, den kommer krybende med dens kolde ånde, og breder sig hurtigere end vi vil erkende. Derfor skal vi finde en kur, en kur som er med til at skabe fred og sammenhold.

Jeg vil derfor bruge resten af dette indlæg på at sige, at denne handling ikke må tage hverdagen fra os. Vi må ikke være bange eller lade os skræmme af terror. Vi skal sige fra og stå sammen. Ikke bekæmpe hinanden, men i stedet kæmpe sammen om disse tragiske hendelser og ikke mindst de ramte skæbner! Jeg vil ikke være med til, at disse handlinger skal påvirke min måde at leve på. Ikke negativt ihvertfald. Jeg vil færdes de steder jeg har lyst til. Et er sikkert, vi er alle mennesker som er lige meget værd.

Religion doesn’t kill, people do. Make love, not war.. #Prayforparis <3

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LYKKERUS PÅ EN TORSDAG