Home Again!

Noget om magi

img_9839

Nu og da sker da noget ganske særligt for os, noget der ikke altid er til at beskrive, men samtidig føles fuldstændig rigtigt. Jeg elsker når livet tager uventede drejninger, de gode af slagsen vel at mærke. De uforudsigelige hændelser, som får én til at smile ekstra meget. De der uforglemmelige øjeblikke, som vil være i minderne for altid.

Det er blevet enormt vigtigt for mig, at forsøge at være spontan en gang i mellem – bare at sige ja og go with the flow. På den måde kan der ske de vildeste ting. Andre gange bliver det måske ikke som forventet, men det er langt sjovere at gribe dagen og se hvad den kan bringe, når den byder sig på den måde. Det har jeg for nyligt selv gjort, og jeg havde de to mest fantastiske dage i lang lang tid. Noget som jeg aldrig i min vildeste fantasi havde forestillet mig, men som alligevel påvirkede mig mere end jeg lige troede.
Jeg tror det er vigtigt, en gang i mellem, at skabe en vis distance fra de leverpostejsagtige hverdage og mærke en fornyet energi. Eller en længsel efter noget som man ikke altid gør. Jeg elsker at tilføje glitter til hverdagen. Der skal ikke meget til, men når det sker – så kan det være noget så magisk.
Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home Again!